Portugal laver hattrick igen: Kåret som verdens førende rejsemål

Portugal er for tredje år i træk blevet kåret som verdens førende rejsemål ved den globale rejsebranches Oscar-uddeling, World Travel Awards, den 28. november. Dermed laver det populære rejsemål hattrick endnu engang. I oktober blev Portugal nemlig også kåret som Europas bedste rejsemål ved Danish Travel Awards – også for tredje år i træk, som den første destination nogensinde.

Den 28. november blev Portugal for tredje gang i træk kåret som verdens førende rejsemål ved World Travel Awards, der er den globale rejsebranches svar på Oscar-uddelingen. Dette års prisoverrækkelse blev afholdt i Oman, hvor Portugal løb med den fornemme titel foran rejsemål som Kenya, Vietnam, Colombia, New Zealand, Maldiverne og Sydafrika.

Portugal, der hvert år besøges af mere end 21 millioner rejsende fra hele verden, løb samtidig med adskillige andre priser – bl.a. titlerne Bedste storbyferie-rejsemål (Lissabon), Bedste ø-rejsemål (Madeira) og Bedste attraktion for adventure-segmentet (Paiva Walkways).

World Travel Awards har været afholdt årligt siden 1993 og er skabt for at anerkende og belønne prisværdige præstationer i turismesektoren, og inspirere rejsemål til at sikre høj kvalitet for deres besøgende.

World Travel Awards er ikke den første prisuddeling, Portugal laver hattrick ved. Den 2. oktober vandt rejsemålet nemlig en tilsvarende pris ved den danske rejsebranches awardshow Danish Travel Awards – ligeledes for tredje år i træk, som den første destination nogensinde.

Se alle vindere på www.worldtravelawards.com

Kontaktinformation

Stig Sommerfeldt Kaspersen, Portugals Turistbureau

T (+45) 33 13 12 00

stig.kaspersen@turismodeportugal.pt

Christina Holm Hansen, Nordisk pressekontakt

T (+45) 40 14 36 15

chh@related.dk

Share