Förälskad i Lissabon

Förälskad i Lissabon

Yoga och naturvandringar är två av de ingredienserna som Lissabon vill dra nytta av för att fira Alla hjärtans dag. “In Love with Lissabon”, ett initiativ från Lissabons stadshus, kommer inte att begränsas till den 14 februari den officiella dagen av kärleken. Från 10 till den 15 februari, floden Tejo kysste portugisiska huvudstaden med konserter, poesitävlingar, besök på museer och workshops, bland andra aktiviteter.

Måste-se platser i Portugal

Portugal erbjuder många fantastiska attraktioner för turister att besöka och upptäcka. Lissabon, till exempel, är en av Europas vackraste städer tack vare sin charmiga läge vid floden Tejo. En särskild höjdpunkt är de gula spårvagnar. En resa till Alfama på legendariska spårvagn 28 är bara en av de måste- göras i Portugals huvudstad. En annan attraktion är Elevador do Carmo hissen, som erbjuder turister en hisnande utsikt över Rossio och Praça de Dom Pedro IV.

Förälskad i Lissabon

Share