World Travel Awards – Portugal

World Travel Awards – Portugal

Den portugisiska turismen lyftes fram med priser på global och europeisk nivå.

Conrad Algarve och Parques de Sintra – Monte da Lua var den enda framstående i världen och den sista nämnde vann priset som “World’s Best Conservation Company”

Parques de Sintra – Monte da Lua vann i kategorin “världens bästa företag inom bevarande”. Conrad Algarve ansågs vara den bästa lyxhotell i världen och Europa.

Även i Europa, Pestana Porto Santo Beach Resort & Spa tog guldet för “bästa resort” . .Detsamma hände med Vila Joya och Choupana Hills Resort & Spa, som ansågs vara den bästa boutiquehotell och boutique resort, respektive.

När det gäller flygbolagen var TAP det bästa flygbolaget att resa till Afrika. Lissabon är huvuddestination för kryssningar, som också har den bästa hamnen i Europa. Inom ramen för flodkryssningar, vinnaren var DouroAzul byrå.

I övriga kategorier, särskilt Turismo de Portugal (bäst turism plattform), Vine Hotel i Funchal (bästa design), Pine Cliffs Residence i Albufeira (bäst bosättning), Bairro Alto Hotel i Lissabon (bästa hotell landmärke) och Martinhal Beach Resort & Hotel i Sagres (bästa villa resort).

World Travel Awards skapades för att erkänna, belöna och fira spetskompetensen inom alla sektorer av turistnäringen.

World Travel Awards – Portugal

Share