Nyhedsbrev om Portugal – Oktober 2014

Nyhedsbrev om Portugal – Oktober 2014

Så er der igen nyhedsbrev om Portugal udgivet af Portugals Turistbureau i Danmark. Denne udgave indeholder information om CP´s nye Rail Pass, med hvilket man kan køre ubegrænset i tog i 3 eller 7 dage. Der er historien om danske Annett Mottlau, der har lavet sit eget Yoga Retreat i Cascais, og en liste over Lissabons 10 bedste restauranter (ihvertfald ifølge bladet Ealuxe). Mcnamara Surf Tour er top-historien, der handler om hovedpersonens 3 uger lange rejse rundt i Portugal, hvor han surfer, spiser og oplever sig igennem landets syv regioner, der alle har det tilfælles, at de byder på fremragede surfing. Turen filmes af Turismo de Portugal, som lægger filmen online på sitet www.portuguesewaves.com

Portugals første chokoladehotel, statistik for 2013, krydstogter på Dourofloden, åbning af nye golfbane på Algarve, et brush-up af Portugals økonomi samt en præsentation af firmaet Rent a Stuff i Lissabons Lufthavn er blandt de andre historier

Share