Mcnamara Surf Tour

Mcnamara Surf Tour

Husker du historien om Garrett Mcnamara, der i 2013 slog verdensrekorden i at have surfet på verdens hidtil højeste bølge ? Det var i Nazaré i Portugal. Mcnamara er så glad for Portugal, at han opholder sig store dele af året i landet. Hans nyeste projekt er en tre uger lang rundrejse i hele landet, hvor han besøger alle regioner af landet – også Madeira og Azorerne. Hans skal surfe, opleve, nyde livet og spise godt. Turismo de Portugal har fået lov til at være med, og filmer hele turen, som bliver lagt på nettet, så alle kan følge med. Du kan se mere på www.portuguesewaves.com

Portugal er kendt som værende blandt Europas absolut bedste rejsemål, hvis man interesserer sig for surfing. Hele vestkysten, den vestlige del af Algarve og Madeira samt Azorerne byder på fantastiske forhold for surfere på alle niveauer.

Første afsnit udkommer idag den 10. oktober 2014

Share