Upplev ett av världens mest besökta museer online

Upplev ett av världens mest besökta museer online

Den portugisiska kulturinstitutionen Serralves, som ligger i Porto och omfattar ett modernt konstmuseum, en park och en villa, är ett av de 100 mest besökta museerna i världen. För tillfället är det dock inte möjligt att besöka museet på grund av COVID-19. Därför har Serralves skapat initiativet SOLE (Serralves On Line Experience). Som en del av detta initiativ lanseras nu ett flertal ”Walk and talk”-filmer, där man får möjlighet att lära sig mer om museets utställningar, dess arkitektur och kultur. Varje dag lanseras ett nytt avsnitt och de första sju handlar om utställningen “A series of absolutely improbable but extraordinary performances” av Arthur Jafa, som vann de erkända priset Golden Lion vid Venice Biennale år 2019.
Alla online-upplevelser kan ses på www.serralves.pt
________________________________________

Upplev ett av världens mest besökta museer online

Redes