Madeira och Azorerna

Madeira -En dröm för vandrare

Madeira är det perfekta resmålet för vandringsresor eftersom ön har ett ständigt milt klimat nästan hela året. Promenader längs levadas är mycket kända och Cabo Girão, vilket är den högsta klippan i Europa, är också värt ett besök. Den unika lagerskogen i Levada do Furado och den fantastiska vattenfall Risco är andra rekommenderade destinationer. Resenärer kan också upptäcka hemligheten av öns berömda vin i en typisk vingård.

Reid’s Palace Hotel på Madeira

Reids Palace Hotel, som ligger i Madeira, uppfyller högt ställda förväntningar. Det lyxiga hotellet är medlem i “The Leading Hotels of the World” och är vida känt för sin utmärkta service. Det är omgivet av stora vackra trädgårdar med subtropisk vegetation.

Paradiset Azorerna

Ögruppen Azorerna är en natur och vandring paradis och en drömdestination för dykare, valkådare och vandrare.

Faial och Pico är särskilt populära bland dykare. Här kan besökare dyka längs branta väggar, tunnlar, grottor och vulkaniska kratrar. De flesta turister lockas av São Miguel och Santa Marias vackra stränder och gröna inlandet. São Jorge är en vandrare paradis, Graciosa, Faial och Pico lockar turisternas uppmärksamhet med stora vulkaniska kratrar. Nästan alla öar fascinerar med fantastiska landskap. Ilha das Flores erbjuder förmodligen den mest spektakulära blandning av Irland och Hawaii.

Är en väldigt populär plats för valskådning och ett paradis för vandring fans eftersom de erbjuder stigar genom sin bergiga inre eller längs magnifika kuster. På grund av öarnas läge i Atlanten, temperaturer är mycket trevlig även i december.

Det finns ingen brist på aktiviteter att njuta på São Miguel oavsett om cykling runt sjön vid Furnas, besöka den termiska vattenfallet vid sublima Caldeira Velha eller kanot i Sete Cidades.


Madeira och Azorerna

Redes