Gastronomiska utbudet i Portugal

Gastronomiska utbudet i Portugal

Sju restauranger i Lissabon som inte kan missas

Vi belyser sju restauranger i Lissabon som inte kan missas av alla som besöker staden. Tradition och modernitet möts i en riklig gastronomiska utbudet , anses vara en av de bästa i medelhavsköket, med traditionella rätter med torsk (torsk), känd i Portugal för sina över 1000 olika recept.” De förslag på de bästa platserna att uppleva portugisiska delikatesser i Lissabon är följande restauranger: Martinho da Arcada,Casa do Leao, Eleven, Bica do Sapato , Tasca da Esquina, Can Can och Papa Acorda.

Guide Michelin gav Chef Miguel Laffan L’And Vineyards Hotel hans första stjärna.

Hotellet där han arbetar ligger i Montemor-o-Novo, inte långt från Évora. Laffan gourmet gastronomi bygger på traditionella recept och produkter från Alentejo. Utmärkelsen är inte bara ett erkännande av kockens briljanta skapelser men också av gastronomin i hela regionen.

Äta torsk i Algarve

Algarves milda klimatet inbjuder turister att besöka Portugal.

Framme i Faro, kan besökarna hyra en bil och resa över Algarve, på väg till Albufeira, Portimão, Lagos och Sagres, när du besöker de vackra stränderna i regionen och smaka den berömda torsken. En av de föreslagna platserna att njuta torsk och samtidigt njuta av havsutsikt är Vila Joya, restaurang med Michelinstjärnor, som ingår i världens 50 bästa restauranger ranking. Regionen har några fantastiska golfbanor som är väl värda ett besök.

 

 

 

Gastronomiska utbudet i Portugal

Redes