Alentejo så nära Lissabon

Alentejo, så nära Lissabon

Ett litet paradis “bortom Tejo” (Além Tejo), den portugisiska Alentejo väntar på att upptäckas. Bara en timmes bilresa från Lissabon, kommer besökarna att upptäcka en nästan hemlig plats men det är väldigt mycket värt som kan styrkas med antalet kändisar som har gjort denna region ett måste. Valentino, Christian Louboutin eller Sarah Ferguson är bara ett fåtal som tar Alentejo som sin plats för dyrbara tillflykt. Paradiset liknande stränder, oändliga sol, lugn, underbara gastronomi och människor som är charmigt välkomnande, förvandla Alentejo i perfekt resmål för turister att upptäcka.

Reguengos de Monsaraz är “europeiskt vin Stad 2015″

Borgmästaren i Jerez de la Frontera (Cádiz), María José García-Pelayo, i närvaro av president Recevin, Pietro Ladanza, den European Network of Wine Cities, Carmen Ribes och Pedro Ribeiro, presiderade över proklamation av den portugisiska staden Reguengos de Monsaraz som “europeiskt vin stad 2015″. Beläget i norra Alentejo är den portugisiska staden “full av historia och traditioner såsom keramiska verk och traditionella gastronomi”.

Alentejo så nära Lissabon

Redes