The McNamara Surf Trip

The McNamara Surf Trip

Det är bara att titta på en karta över Portugal att förstå att få platser i världen har så många bra surfingplatser på så kort avstånd “, filmerna explainsn: Garrett först kom i Portugal och fann Nazaré nästan av en slump.
Hans största överraskningen var dock inte bara de 100-meters vågor som han hittade, men värmen från lokalbefolkningen.

Turismo de Portugal kommer att presentera filmen “The McNamara Surf Trip” detta 10 oktober, på Carcavelos stranden. Den nya dokumentären består av sju filmer, eller bättre webisoder, eftersom dess uppställning finns bara på Internet. Varje webisode är filmad i en av sju regioner i Portugal, Porto e Norte, Centro, Lisboa, Alentejo, Algarve, Azorerna och Madeira. Denna nya portugisiska Waves serien har också tre händelser: SATA Azorerna Pro, Cascais Billabong Pro och Moche Rip Curl Pro Portugal, Peniche.

De webisoder kommer att finnas på “http://www.portuguesewaves.com/mcnamara/#/”>http://www.portuguesewaves.com/mcnamara/#/

Garret McNamara surfade en 100-fot vinkar tillbaka i januari 2013; på Praia do Norte, Nazare. Det gick till historien som den största vågen någonsin surfat någonsin – vilket gör Portugal natten nummer ett i Europa för att fånga vågorna inte nämna en av världens ledande destinationer för den som söker surfa äventyr.

“Portugal har unika naturliga förhållanden för surfing och det är en viktig del av vår kommunikationsstrategi och bidra till positioneringen av landet som turistmål”, sade ordföranden för Turismo de Portugal.

www.portuguesewaves.comhar alla surfare behöver veta om Portugal och dess stränder att anordna en resa, inklusive videor av internationella surfare, karta med de bästa våg fläckar på den portugisiska kusten och en lista med hotell som ligger nära kusten .

Portugal är ett utmärkt resmål för surfare eftersom det har det största antalet surfställen, som ligger inom gångavstånd från varandra, se till att det finns världsklass vågor året runt.

The McNamara Surf Trip

Redes