Sintra


Priset “Urban rehabilitering – Turism ” – Sintra

Sintra, oktober 2014 – Parques de Sintra fick priset i kategorin “Urban rehabilitering – Turism” för sina renoveringsprojekt , restaurang och cafeteria i Palácio Nacional da Pena, slutfördes i April 2014.
Prisutdelningen ägde rum på FIL -den Lisbon International Fair que närvarande värd för 2014 Real Estate Salon i Portugal.

Tävlingen är utformad för att “pris kvalitet och innovation inom spänner över områdena fastigheter marknadsföring, stadsutveckling, site råd, offentligt projekt som bostäder och hyres sektorer, hållbart byggande, urban upprustning, energieffektivisering och fastighetsinvesteringsfonder i Portugal “.

Tillgänglig turism – Den bästa värd Parques de Sintra

Parques de Sintra har lanserat projektet “Den bästa värden Parques de Sintra ” som syftar till att förbättra öka tillgängligheten av parker och palats under förvaltning av bolaget för att vara ett exempel på god praxis tillgänglig turism och lika tillgång till natur- och kulturbyggnader.

Projekt pågår för att förbättra ökning tillgången till parker och palats som hanteras av Parques Sintra, göra dem till ett exempel på bästa praxis för tillgänglig turism och lika tillgång till natur- och kulturbyggnader.

 

 

 

 

 

www.visitportugal.com

Sintra

Redes