McNamara surf trip på Madeira

McNamara surf trip på Madeira

]”McNamara Surf Trip” är en helt ny webb dokumentär som presenteras av Turismo de Portugal, där den amerikanska surfaren Garrett McNamara, går över hela landet under 21 dagar på en av ett slag surf äventyr.
Dokumentären finns bara på Internet på http://www.portuguesewaves.com/mcnamara/#/ där du redan kan se flera “webisodes”.

21 http://www.portuguesewaves.com/mcnamara/#/, 7 regioner, 2 Archipelagos, fantastisk mat, unika upplevelser, unika gästfrihet, vågor i varje hörn – en av ett slag surf resa. Håll ögonen öppna: en ny webisode kommer, nu på Madeira http://www.portuguesewaves.com/mcnamara/#/madeira-islands/.

Surfa i Portugal är en unik upplevelse. Ingen annan kust kan erbjuda dig en så högt antal surfställen inom ett kort avstånd. Det är därför vi brukar säga att vågorna i Portugal är alltid garanterad. Lita på oss, hittar du vågor i varje hörn.

Rätt i mitten av Atlanten, öarna Madeira och Porto Santo är en oas av naturlig skönhet. De exotiska färger på blommorna står ut bland det blå havet och den smaragdgrön växtlighet; Detta är en ögrupp där två tredjedelar är ett skyddat område och där det största Laurisilva skogen i världen befinner sig.

 

 

 

 

McNamara surf trip på Madeira

Redes