På venindetur til Lissabon

Sporvogn i Lissabon

Sporvogn i Lissabon

 

 

 

 

 

 

 

Dorte Mosbæk har været på venindetur til Lissabon, og har skrevet en dejlig artikel om turen til bladet Femina. Otte veninder blev enige om en storbytur, og valget faldt på Lissabon. De bookede en lejlighed på internettet, og var 4 dage afsted i starten af juni. I artiklen fortæller hun om mange af deres sjove oplevelser, som spænder bredt lige fra restauranter, barer, markeder, shopping og en tur på stranden. Gode restauranter blev prioriteret høj. The Decadente, Artis Wine Bar, Hotel do Chiado og Bica do Sapato var nogle af de steder, som de besøgte. Det blev også til et besøg på markedet Feira da Ladra, som oversat betyder Tyvenes Marked. De kulturelle udskejelser stod på besøg i Belem, hvor der er både kulturcenter og masser af store seværdigheder – blandt andre Jeronimuskirken, hvor blandt andre Vasco da Gama ligger begravet. Alt i alt var pigerne rigtig glad for deres valg af Lissabon – ikke mindst på grund af det lave prisniveau.

Redes