Portugal blandt verdens mest konkurrencedygtige lande i turistsektoren

Portugal blandt verdens mest konkurrencedygtige lande i turistsektoren

Portugal er højt placeret på listen over lande, der er bedst til at modtage turister fra fremmede lande.

Undersøgelsen, der er lavet af World Economic Forum, placerer Portugal på 7. pladsen, og særligt på ét område skiller Portugal sig ud; nemlig som det land blandt de 140 lande som undersøgelsen omfatter, hvor lokalbefolknings attitude overfor fremmede turister er mest positiv.

Portugal rangerer også højt når det gælder forhold som sportsfaciliteter/arenaer, adgang til arbejdsmarkedet for udenlandsk arbejdskraft, antal “verdensmindesmærker”, samt det generelle prisniveau. Desuden er Portugal nummer 4 på listen over lande med flest hæveautomater, der accepterer visa-kort.

World Economic Forum´s rapport analyserer også områder som investeringer i turismesektoren, politik på turismeområdet, sikkerhed, adgang til visum, historiske og kulturelle seværdigheder, bevarelse af natur, infrastruktur, bæredygtig udviklking, mm.

Læs hele artiklen her: http://www.turisver.com/article.php?id=62254

Redes